Politica de Retur

Dreptul de retragere
Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Pentru a incepe procedura de retur, va rugam sa completati formularul de mai jos cu datele dvs.

Catre ADVT CAMO SRL (socitetatea care administreaza site-ul www.iaguaros.ro), cu sediul social in Dimitrie Cantemir 21, bloc 4, sc. C, Et. 5, Ap. 85, sector 4, Bucuresti, telefon 0720295521, adresa e-mail contact@iaguaros.ro:

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea produselor de catre dvs. 

Va rugam sa introduceti numele dvs.
Va rugam sa introduceti o adresa de e-mail valida
Va rugam sa introduceti numarul de telefon la care puteti fi contactat
Va rugam sa introduceti adresa dvs.
Va rugam sa introduceti numarul de comanda
Va rugam sa introduceti data la care completati si trimiteti formularul
Extras din Termenii si Conditiile iaguaros
  1. Politica de returnare

7.1. Potrivit legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

7.2. Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca Vânzătorul să fie notificat de către Client în termen de 14 zile de la data recepţionarii produselor, telefonic la numerele de telefon existente la rubrica contact, sau pe adresa de e-mail de contact.

7.3. Coletul de retur va fi expediat la adresa indicata de Vânzător. 

7.4. Cheltuielile directe de returnare, precum şi reexpediere în cazul în care produsul va fi înlocuit  sunt suportate de către Cumpărător.

7.5. Produsele cumpărate se vor returna în ambalajul original şi cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor a fost afectată, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

7.6. Potrivit art.16, pct. e din OG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art.9-15, în ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale următoarele:

  • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

7.7. Clientul care a notificat Vânzătorul are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile de la data expedierii notificării, în caz contrar Vânzătorul va considera cererea ca nefondată/invalidă.