Termeni si Conditii

Website-ul iaguaors (www.iaguaros.ro) este administrat de societatea ADVT CAMO SRL cu sediul social în Bucuresti, sector 4, Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 21, bl.4, scara C, ejat 5, ap. 85, înregistrată la Registrul Comerțului sub J40/1748/2022 cod unic de înregistrare 45566639.

Prezentul regulament prevede termenii şi condițiile de utilizare a website-ului iaguaros (www.iaguaros.ro)  (denumit în continuare “Website”), precum și condițiile de achiziționare a produselor sau serviciilor comercializate prin intermediul acestui Website (denumite în continuare „Termenii și Condițiile”).

 1. Termeni şi condiții de utilizare
 2. Produse, servicii şi prețuri
 3. Politica de vânzare online
 4. Comanda online şi Contractul
 5. Modalitatea de plată
 6. Livrarea produselor
 7. Politica de returnare
 8. Transmiterea dreptului de proprietate. Riscuri. Răspundere
 9. Confidențialitatea datelor cu caracter personal
 10. Politica de cookie-uri
 11. Alte dispoziții.
 1. Termeni și condiții de utilizare

1.1. Politica de retur iaguaros, Politica de confidențialitate, Politica privind modulele cookie iaguaros, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții. Prin utilizarea Website-ului, prin logarea în cadrul acestuia şi prin accesarea serviciilor si achizitionarea produselor oferite de către iaguaros, acceptați Termenii şi Condiţiile prezentate în continuare, precum și Politica de retur, Politica de confidențialitate, respectiv  toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

1.2. Se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiior anterior utilizării acestui Website și efectuării oricărei comenzi prin intermediul acestuia.

1.3. Utilizarea site-ului se completează de drept cu prevederile generale ale legislaţiei în vigoare, iar Termenii şi Condiţiile de mai jos reprezintă legislația minimală în relația dintre Utilizator și Website.

1.4. iaguaros poate modifica sau adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul Website-ului și își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile, fără o notificare prealabilă, precum și dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

1.5. ADVT CAMO SRL își rezervă dreptul de a modifica ulterior acest Document precum și modalitatea de funcționare a magazinului on-line astfel încât va rugăm să verificați secțiunea Termeni și condiții înainte de fiecare utilizare a SITE-ului și înainte de fiecare comandă. Utilizarea SITE-ului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni afișați. De asemenea, unele servicii oferite de SITE pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

1.6. Prin utilizarea formularului de contact prezent pe site, Clientul permite iaguaros să îl contacteze prin orice mod disponibil incluzând şi mijloace electronice. Completarea parţială sau integrală a formularului de contact şi trimiterea acestuia nu reprezintă în niciun fel un angajament din partea iaguaros de a contacta utilizatorul. iaguaros îşi rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor de orice natură, primite prin orice mijloace de comunicare.

1.7. Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de produse sau servicii comercializate de către ADVT CAMO SRL (denumită în continuare și Vânzătorul), prin intermediul Website-ului.

1.8. Limba în care se poate încheia contractul, este exclusiv limba română.

1.9. Utilizatorul Website-ului este:

– persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,

– orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,

– orice persoană fizică autorizată (PFA), care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termeni și Condiții, “Client”.

1.8. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Utilizator – persoana fizică sau juridică care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului Website, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

Client – persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului Website, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.

Comandă – un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului de către un client, ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi client.

Cumpărătorul consumator – orice persoană fizică care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comerciale sau profesionale, având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Cumpărătorul profesionist – orice persoană fizică sau juridică, precum și orice altă entitate care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, acționează în scopurile specifice activității sale comerciale sau profesionale, neavând potrivit legii, calitatea de consumator.

Produs – orice bun comercializat de către Vânzător pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu comercializat de Vânzător pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – reprezintă o comanda confirmată de către Vânzător, prin care societatea este de acord să livreze clientului produsele comandate, iar clientul este de acord efectueze plata acestora.

Specificaţii – toate specificațiile și/sau descrierile Produselor sau Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 1. PRODUSE, SERVICII, PREȚURI

2.1. ADVT CAMO SRL depune eforturi pentru a prezenta cu maximă corectitudine culorile, dimensiunile şi descrierea produselor. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori, societatea precizează că există posibilitatea să apară inadvertențe în cadrul informaţiilor referitoare la produs. De asemenea, în privinţa culorilor care apar pe monitor pot exista mici diferenţe faţă de culorile reale ale produselor.

2.2. Din considerente legate de spaţiu si coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi pentru a prezenta informaţiile cele mai relevante.

2.3. Toate informaţiile folosite pentru descrierea produselor/serviciilor disponibile pe site (texte, imagini statice/dinamice, prezentări multimediua, etc) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind cu titlu de prezentare.

2.4. În descrierea produselor/serviciilor, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective.

2.5. Promoţiile şi ofertele prezente pe Site sunt valabile doar în limita stocului disponibil. Stocul produselor aflate pe site diferă de la o oră la alta în funcţie de numărul comenzilor.

2.6. Vânzătorul poate limita capacitatea de achiziţionare a unor produse sau servicii diponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienţi.

2.7. Vânzătorul îşi stabileşte singur preţurile produselor si ofertelor speciale existente în magazinul online, acestea putând fi modificate oricând fără notificarea prealabilă a utilizatorilor, fiind aduse la cunoştinţa utilizatorilor prin intermediul prezentului site. Modificările de preţ intervenite după finalizarea unei comenzi şi înainte de livrarea produsului, nu se vor aplica pentru respectivii clienţi cu privire la comenzile deja finalizate.

2.8. Preţul de achiziţie al produselor/serviciilor promoţionale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil şi/sau al perioadei promoţionale, în cazul în care aceasta este definită. Acesta nu se poate modifica, la un moment ulterior finalizării comenzii, chiar dacă oferta promoţională a expirat înainte de livrarea produselor şi onorarea contractului.

2.9. Costurile de transport ale produselor comandate, precum şi TVA-ul aferent fiecărui produs/serviciu se suportă în integralitate de către Cumpărător.

2.10. Astfel, toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA-ul şi taxele generate de livrarea produselor pe teritoriul României, prin intermediul societăţii de curierat rapid DPD Romania.

2.11. Bunurile comercializate de către iaguaros, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Garanţia nu va fi datorată dacă Vânzătorul dovedeşte că defecţiunea s-a produs din pricina modului nepotrivit în care cumpărătorul a folosit sau a păstrat bunul. Comportamentul cumpărătorului se apreciază şi luându-se în considerare instrucţiunile scrise care i-au fost comunicate de către Vânzător.

Sub sancţiunea decăderii din dreptul de garanţie, cumpărătorul trebuie să comunice defecţiunea înainte de împlinirea termenului de garanţie. Dacă această comunicare nu a putut fi făcută în termenul de garanţie, din motive obiective, cumpărătorul are obligaţia să comunice defecţiunea într-un termen rezonabil de la data expirării termenului de garanţie.

 1. Politica de vânzare online

3.1. Accesul la serviciile oferite de prezentul site este permis oricărui utilizator care posedă sau îşi creează un cont. Pentru a i se permite autentificarea pe site, Utilizatorul va trebui să accepte prevederile Termenilor şi Condiţiilor.

3.2. iaguaros poate limita accesul anumitor clienţi în funcţie de comportamentul şi modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior.

3.3. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Website. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

 1. Comanda online. Contractul

4.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment-dat, exclusiv pe Website sau prin telefon, nefiind impusă în acest sens o comandă minimă. Pentru a comanda un produs de pe site, după alegerea cu atenţie a acestuia se apasă butonul “ADAUGA ÎN COŞ”, iar ulterior se vor urmări paşii descrişi privind autentificarea / înregistrarea ca şi client.

4.2. După înregistrare, care va fi posibilă doar prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, se va vedea comanda finală, preţul total şi datele clientului pentru verificare, rubrică în care există posibilitatea pentru client de a adăuga şi meţiuni proprii cu privire la comandă.

4.3. După verificarea datelor mai sus menţionate se va apăsa butonul “Finalizaţi comanda”, iar din acel moment comanda se va considera ca fiind validă. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete şi adecvate la data plasării comenzii.

4.4. Comanda se poate efectua şi telefonic, cu condiţia ca Utilizatorul/Clientul să fie asistat la telefon de un reprezentant al Vânzătorului. Termenii şi Condiţiile menţionate pe acest site se aplică şi în cazul acestor comenzi telefonice.

4.5. Vânzătorul  poate denunţa automat comanda efectuată de către client, fără nicio obligaţie ulterioară a niciuneia dintre părţi, în următoarearele condiţii:

 • Datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte,
 • Activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natură societăţii sau partenerilor acesteia.

4.6. Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord ca Vânzătorul să îl contacteze, prin  formele de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care societatea îşi derulează operaţiunile pe site.

4.7. În urma finalizării comenzii, clientul va recepţiona de la Vânzător un e-mail de confirmare a comenzii, ce va îndeplini condiţiile impuse de art. 6 din OUG nr. 34/2014, referitoare la transmiterea clientului de informaţii relevante în cazul contractelor la distanţă.

4.8. Conform dispoziţiilor legale în vigoare, comanda finalizată şi confirmată de către Vânzător se consideră un contract încheiat între client şi ADVT CAMO SRL, ce trebuie executat de către ambele părţi.

4.9. Astfel, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea comenzii de catre societate. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea şi regimul juridic al unui contract.

4.10. Pezenţii Termeni şi Condiţii au valoare de clauze ale contractului încheiat între părţi. La aceste clauze se adaugă următoarele menţiuni cu privire la:

Obiectul Contractului

Potrivit art. 1.657 şi art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului îl reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita preţul stabilit pe site, acesta fiind unul serios şi determinat.

Obligaţiile părţilor

Prin prezentul contract Vânzătorul se obligă să livreze produsele şi serviciile comandate, iar clientul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Denunţarea unilaterală a contractului

Potrivit art. 9 din OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii produselor de către client, dacă au fost îndeplinite prevederile legale referitoare la transmiterea prin e-mail a informaţiilor referitoare la comanda efectuată.

În cazul în care Vânzătorul a omis să transmită clientului informaţiile mai sus menţionate, termenul pentru denunţarea unilaterala a contractului este de 90 de zile şi începe să curgă de la data primirii lor de catre consumator.

Dacă în perioada celor 90 de zile informaţiile referitoare la comandă sunt furnizate consumatorului, termenul de 14 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterală a contractului începe să curgă din acel moment.

 1. Modalitatea de plată

5.1. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă.

5.2. Plata se va efectua în baza Facturii fiscale emise de către Vânzător, obligația Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Factura va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Aceasta va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

5.3. Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client sau către reprezentantul acestuia.

5.4. Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării plății.

 

 1. Livrarea produselor

6.1. Livrarea produselor comandate de către Client se va face prin intermediul unei societăți de curierat, doar pe teritoriul României. Vânzătorul va contacta şi transmite către societatea de curierat, produsele comandate, in momentul in care acestea sunt gata pentru livrare. Vânzătorul nu este răspunzător de termenul de livrare al produselor de către firma de curierat către client.

6.2. Timpul de livrare afișat pe site decurge din momentul în care produsele comandate sunt expediate din depozitele noastre, dar nu mai mult de 30 de zile după confirmarea expedierii comenzii pe site. Confirmarea expedierii se va realiza printr-un e-mail sau prin telefon, în cel mai scurt timp de la efectuarea comenzii.

6.3. Costul generat de livrarea produselor este în cuantum de 20 RON (TVA inclus) și va fi suportat în exclusivitate de către cumpărător.

6.4. Vănzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor şi va asigura transmiterea acestora la Client în condiţii optime, însă Vânzătorul nu va răspunde de distrugerile, deteriorările, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

6.5. Dacă Cumpărătorul se află în imposibilitatea de a primi articolele livrate, va fi contactat de către reprezentantul curierului pentru cel mult două încercări de livrare, într-un interval de 14 zile. Ulterior, coletul va fi returnat Vânzătorului.

 

 1. Politica de returnare

7.1. Potrivit legislaţiei în vigoare, returnarea produselor comandate este posibilă în termen de 14 zile de la data recepţionării comenzii efectuate, fără perceperea de penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

7.2. Pentru a se returna un produs, este obligatoriu ca Vânzătorul să fie notificat de către Client în termen de 14 zile de la data recepţionarii produselor, telefonic la numerele de telefon existente la rubrica contact, sau pe adresa de e-mail de contact.

7.3. Coletul de retur va fi expediat la adresa indicata de Vânzător. 

7.4. Cheltuielile directe de returnare, precum şi reexpediere în cazul în care produsul va fi înlocuit  sunt suportate de către Cumpărător.

7.5. Produsele cumpărate se vor returna în ambalajul original şi cu etichetele intacte, împreună cu o copie a Facturii Fiscale. În cazul în care integritatea ambalajului sau a produselor a fost afectată, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat, acesta fiind trimis înapoi către client.

7.6. Potrivit art.16, pct. e din OG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art.9-15, în ceea ce privește contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale următoarele:

 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

7.7. Clientul care a notificat Vânzătorul are responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor ajunge la sediul societăţii în termen de 14 zile de la data expedierii notificării, în caz contrar Vânzătorul va considera cererea ca nefondată/invalidă.

 1. TRANSMITEREA DREPTULUI DE PROPRIETATE, RISCURI, RĂSPUNDERE

8.1. Vânzătorul își va rezerva dreptul de proprietate asupra produselor cumpărate până la plata integrală a prețului comenzii efectuate de către Cumpărător.

8.2. Prețul mărfurilor și orice costuri asociate cu livrarea produselor în conformitate cu contractul de cumpărare, cumpărătorul va plăti vânzătorului în numerar, la livrare.

8.3. Împreună cu prețul de cumpărare, cumpărătorul este, obligat să plătească vânzătorului costul de ambalare și livrarea mărfurilor la prețul convenit.

8.4. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată, în cazul plății prin ramburs, la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului).

8.5. Vânzătorul care și-a îndeplinit întocmai obligațiile sale contractuale conform Comenzii nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi, pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor sau Serviciilor după livrare și nu este răspunzător pentru pierderea acestora.

8.6. După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.

8.7. În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare sau nu poate ridica coletul personal, acesta poate desemna o terță persoană care să preia produsele în numele său.

8.8. Nici una dintre părți nu poate fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare survine, total sau parțial, în urma unui eveniment de forță majoră sau de caz fortuit. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

8.9. După trecerea a 15 zile de la data producerii evenimentului, în cazul în care acesta nu încetează, oricare parte este în drept să notifice celeilalte părți încetarea de drept a Contractului. În acest caz, nu pot fi cerute daune-interese.

 1. Confidenţialitatea datelor cu caracter personal

9.1. Vânzătorul va intrebuinta datele pentru urmatoarele scopuri: 

 •  Pentru scopul de a prelucra comenzile si livrarea produselor si/sau serviciilor dorite; 
 • Pentru a putea evalua produsele si/sau serviciile oferite; 
 • Pentru a putea oferi acces la functionalitatile site-ului utilizatorilor;
 • Pentru administrarea site-ului; 
 • Pentru evaluarea si imbunatatirea site-ului, a ofertelor si promovarii/publicitatii pe care le desfasuram; 
 • Pentru a oferi sansa utilizatorilor de a participa la concursuri, promotii si tombole; 
 • Pentru a va tine la curent cu privire la modificari tip administrativ ale site-ului (acolo unde se impune), in principal privind contul de utilizator, modalitatea de plasare a unei comenzi, etc.. Aceste actualizari se vor transmite prin mesaje non-comerciale; 
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare/mesaje de marketing in legatura cu activitatea iaguaros (www.iaguaros.ro), doar in situatia in care v-ati exprimat acordul in acesta privinta. 

9.2. Vânzătorul se angajează să respecte cu stricteţe  dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi, cu excepţia firmei de curierat responsabilă cu livrarea comenzii.

9.3. Pentru buna functionare a site-ului (module aditionale care ajuta la crearea formularelor de contact si/sau comanda, module de statistici, module de design, etc.) si a prelucrarii in mod corect a comenzilor (procesare, facturare, livrare, plata, etc.) Utilizatorul intelege ca unele date furnizate de catre acesta pot fi impartasite cu terti in scopul precis de a onora comenzile. 

9.4. Datele solicitate pe acest site sunt: numele,   prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care se va efectua o comandă se va solicita suplimentar: adresa de livrare şi adresa de facturare, iar în cazul restituirii contravalorii produselor achitate se va solicita şi contul bancar al Clientului.

9.5. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Vânzător numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

9.6. Prin completarea formularelor specifice de pe Website, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi și altele, vă exprimați consimțământul expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Vânzător în scopurile menționate. Refuzul furnizării datelor solicitate de către Vânzător pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea Vânzătorului de a livra Comenzile respective.

9.7. În cazul în Utilizatorul își modifică datele personale furnizate deja către Vânzător și există Comenzi în derulare, Comenzile respective își păstrează datele de la momentul efectuării Comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluându-se în considerare noile date.

9.8. Conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „Regulamentul GDPR”), avem obligația de a administra datele personale pe care ni le furnizați prin utilizarea site-ului în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și aveți următoarele drepturi specifice:

 • de a accesa și de a rectifica (corecta) înregistrarea datelor dumneavoastră personale, dacă acestea sunt inexacte;
 • de a solicita ștergerea datelor sau încetarea prelucrării acestora, sub rezerva anumitor excepții.
 • de a solicita încetarea utilizării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct.
 • de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor, în cazul în care aveți îngrijorări cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale.
 • de a solicita, atunci când și din punct de vedere tehnic este fezabil, transmiterea directă sau către alt operator a datelor dumneavoastră personale. În cazul în care accesul nu poate fi furnizat într-un interval de timp rezonabil, vă vom furniza o dată la care informațiile vor fi transmise.
 • de a solicita informații suplimentare despre: scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informațiilor și cât timp vor fi stocate acestea.

Solicitările privitoare la exercitarea drepturilor menționate se vor transmite pe adresa de e-mail office@iaguaros.ro.

 1. POLITICA DE COOKIES

10.1. Prezentul document descrie practicile iaguaros în ceea ce privește utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de colectare a informațiilor de la vizitatorii acestui site, cu respectarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal.

Cookie-urile nu stochează date personale, ele sunt folosite doar pentru a face asocierea contextuală anonimă între dispozitivul dumneavoastră de navigare și datele dumneavoastră cu caracter personal stocate pe un server, atunci când folosirea acestora este necesară (de exemplu când alegeți să vă autentificați în contul dumneavoastră sau să vă abonați la un buletin informativ).

10.2. La accesarea site-ului iaguaros (www.iaguaros.ro), pe ecranul dispozitivului dumneavoastră va fi afișat un mesaj prin care vi se cere consimțământul, în conformitate cu prevederile legale, cu privire la categoriile de cookie-uri pe care sunteți sau nu de acord să le folosim pe durata vizitei dumneavoastră.

Este important să cunoașteți faptul că, prin consimțământul dat pentru utilizarea anumitor cookie-uri, vă dați acordul și pentru stocarea în condiții de siguranță a informațiilor colectate de cookie-urile respective.

Până în momentul exprimării acordului/refuzului dumneavoastră pentru utilizarea cookie-urilor, site-ul nostru nu va utiliza niciun cookie, cu excepția celor în lipsa cărora site-ul nu poate funcționa.

Trebuie, de asemenea, să știți că aveți în orice moment posibilitatea de a bloca folosirea cookie-urilor (găsiți detalii în continuare), dar și posibilitatea de a șterge informațiile colectate de cookie-uri.

10.3. Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza un site, în urma solictării emise browser-ului (ex. Chrome, Edge, Firefox etc.) de către web-serverul care găzduiește site-ul; fișierul în cauză este complet pasiv și nu solicită informații cu caracter personal.

Durata de existență a unui cookie este strict determinată, iar accesul la cookie este permis doar web-serverului care l-a generat, în momentul în care un utilizator revine pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cu excepția cookie-urilor necesare, fără de care site-ul nu poate funcționa, celelalte categorii sunt inactive până la exprimarea explicită și activă a  acordului dumneavoastră privind utilizarea lor.

 

Cookie-uri necesare sunt utilizate în cadrul proceselor funcționale interne (site-ul nu poate funcționa fără ele). Aceste cookie-uri nu colectează informații personale despre dumneavoastră, informații care ar putea fi folosite pentru publicitate sau informații care înregistrează activitatea dumneavoastră on-line.

Cookie-uri de preferințe sunt utilizate pentru îmbunățățirea experienței dumneavoastră de navigare (ex. limba în care preferați să fie afișat conținutul site-ului, opțiunea de a vă abona la un buletin informativ etc). Aceste cookie-uri înregistrează opțiuni sau activități derulate pe site, iar informațiile pe care le colectează pot fi anonime. Cookie-urile se referă strict la site-ul nostru și nu pot urmări activitatea pe alte site-uri pe care le vizitați.

Cookie-uri de la terți sunt utilizate pentru analize de trafic, securitate, detecție comportamente robots, interconectare cu rețele sociale, servicii de video-sharing etc.

Cookie-uri de publicitate/marketing – utilizate pentru a îmbunătăți relevanța anunțurilor oferite vizitatorilor.

10.4. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a gestiona setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc, de regulă, în meniul „Opțiuni” sau „Preferințe” al browser-ului pe care îl folosiți.

10.5. Informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor sunt stocate în maximă siguranță, în România, pe web-serverul care găzduiește www.iaguaros.ro, iar acestea nu vor fi partajate cu terțe părți.

Va asigurăm că web-serverul se conformează celor mai riguroase cerințe de securitate în ceea ce privește informațiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat să respecte cu strictețe obligațiile impuse de legislația aplicabilă.

10.6. În condițiile în care legislația privind protecția datelor cu caracter personal, interpretările și recomandările organelor de stat și autorităților de supraveghere vor suferi modificări, ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv și fără notificare conținutul acestui document.

Vă vom informa cu privire la orice modificări ale politicii noastre de cookie-uri prin afișarea lor pe aceasta pagină. Prezentul document înlocuiește toate comunicările sau declarațiile anterioare cu privire la practicile noastre privind cookie-urile și termenii și condițiile de utilizare a acestui site web.

 1. Alte dispoziţii

11.1. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

11.2. În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe Website, sunt integral în proprietatea exclusivă a ADVT CAMO SRL Folosirea, fără acordul expres al proprietarului, a oricărui material publicat pe acest Website, se pedepsește conform legii.

11.3. Aceşti Termeni şi Condiţii alcătuiesc întreaga înţelegere dintre ADVT CAMO SRL şi Utilizatori/Clienţi în legatură cu utilizarea de către aceştia a site-ului nostru şi înlocuieşte orice întelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către Clienţi a site-ului nostru.

11.4. Utilizarea Website-ului, transmiterea Comenzilor şi încheierea Contractelor prin intermediul Website-ului sunt guvernate de legislaţia română.

10.5. Eventualele litigii apărute între ADVT CAMO SRL şi Client se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti competente material și teritorial de la sediul Vânzătorului.

11.6. Avand în vedere dispozițiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE, proprietarii SITE-ULUI oferă clientului posibilitatea de a opta pentru soluționarea pe cale extrajudiciară a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de soluționare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeană pentru a facilita soluționarea independentă, imparțială, transparentă, eficace, rapidă și echitabilă, pe cale extrajudiciară, a litigiilor care privesc obligațiile contractuale rezultate din contractele de vânzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care iși are reședința în Uniunea Europena și un comerciant stabilit în Uniune Europeana. În acest sens se poate utiliza următorul link către platforma SOL: www.webgate.ec.europa.eu.

..