Drumetie sau camping? 10 motive in favoarea acestora

Cand e ultima data cand ai iesit in camping si te-ai relaxat in natura bucurandu-te de linistea acesteia?

Iesirile in natura pot fi prilejul ideal de a te deconecta de la grijile cotidiene si de a iesi din rutina zilnica facand ceva relaxant si distractiv cu prietenii sau impreuna cu familia. Pentru cateva ore sau zile nu mai trebuie sa-ti bati capul cu job-ul, cu facturile, cu programarile sau orice altceva mai ai in program care iti ocupa timp si consuma energie.

Hai sa vedem impreuna cateva motive pentru care o drumetie de o zi sau camping-ul pot fi benefice:

  1. Asa cum am spus si-n introducerea articolului, nu mai e cazul sa te preocupi de toate lucrurile care-ti ocupa timp si-ti consuma din energie zi de zi. Deci, iesi cu incredere din rutina zilnica si bucura-te de aerul curat!
  2. Inveti lucruri noi. Daca e prima data cand mergi cu cortul, ai ocazia sa inveti singur cum se monteaza unul. Sau iti rogi prietenii care au mai iesit in camping sa iti arate cum se face. Ai ocazia sa inveti cum se face un foc de tabara sau cum sa te protejezi de tantari sau alte insecte. Cel mai sigur mod ar fi sa ai un cort cu plasa de tantari la intrare, sau sa iti cumperi o plasa de tantari special creata pentru camping.
  3. Ai ocazia sa descoperi natura si frumusetile pe care aceasta la ofera. Fie ca vorbim de peisajul deosebit pe care il ofera muntele sau de o apa curgatoare, cu siguranta vei ramane placut surprins de acestea.
  4. E o ocazie foarte buna sa te deconectezi de la telefonul mobil si din online si sa conversezi cu prietenii cu care ai iesit sau cu familia. Incearca si discutiile offline.
  5. Daca se intampla ca animalul tau de companie sa fie un caine, cu siguranta si acesta se va bucura la fel de mult ca tine de acest timp petrecut in natura. Asa ca ia-l si pe el.
  6. Daca iesi cu cortul, e o ocazie buna sa iti testezi abilitatile culinare si in natura folosind un set de gatit special creat pentru camping.
  7. Sport in aer liber; cand e ultima data cand ai facut exercitii in natura? Flotari, genuflexiuni, tractiuni, alergat, stretching, yoga, etc.
  8. Daca stai cateva zile cu cortul, poate fi o vacanta ieftina si plina de beneficii. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi ceva mancare pentru perioada pe care o vei petrece acolo, sa ai un mijloc de transport si… cam atat. Cazarea e gratis!
  9. Poate ai ocazia sa cunosti oameni noi cu aceleasi interese ca si tine si sa legi noi prietenii.
  10. Nu in ultimul rand, ramai cu amintiri si experiente placute pe care sa le impartasesti mai departe cu alti oameni.

Asa ca daca te-am convins sa faci acest pas, suna-ti prietenii si organizati-va pentru o iesire memorabila!

P.S.: daca ai nevoie de echipamente si imbracaminte de camping de calitate, sigur le poti gasi pe site. Poate un kit outdoor iti va prinde bine.